Download jouw documentenchecklist

Tijdens de inschrijfprocedure vragen we je persoonlijke documenten te uploaden in je klantdossier. Welke documenten we van je nodig hebben, is afhankelijk van je inkomenssituatie. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het verzamelen van je documenten. Op deze pagina vind je al enkele tips. De volledige documentenchecklist en extra spelregels & tips, kun je hieronder downloaden.

Let op! De documentenchecklist worden momenteel herzien en zijn snel weer beschikbaar als download.

 

 

Tips & tricks

Datum ondertekening van het document
Documenten mogen niet ouder zijn dan 3 maanden op het moment van uploaden.

Geldigheid
Om echtheid van de documenten te waarborgen, worden word-bestanden niet in behandeling genomen. Zorg ervoor dat je alle documenten als PDF uploadt in je persoonlijke klantdossier.

Veiligheid en e-mail
Het klantdossier is een veilige omgeving waarin je zelf je gegevens en documenten kunt beheren. Documenten die per e-mail worden aangeleverd kunnen niet verwerkt worden en zullen direct worden verwijderd.

Identiteitsbewijs
Een rijbewijs wordt niet gezien als een geldig identiteitsbewijs. Lever daarom een kopie aan van een paspoort of identiteitskaart. Let op: zorg er voor dat je kopie voldoet aan de AVG richtlijnen. Je BSN en pasfoto mogen niet zichtbaar zijn op de kopie.

Identiteitsfraude

Tijdens de inschrijving vragen we een kopie van je identiteitsbewijs voor verificatie en certificering. Deze kopie dient gemaakt te worden met de KopieID app Rijksoverheid. Zorg er dan ook voor dat je BSN en pasfoto niet zichtbaar zijn op de documenten die je uploadt. Ook dit kun je doen met de KopieID app van de Rijksoverheid. Alleen zo kunnen we er alles aandoen om identiteitsfraude te voorkomen.